21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Daniel Radcliff postao sinonim filmova koji propadaju na kino blagajnama

Više od autora

- vl promo-


f_daniel-radcliffe_imperium_ST

Oba posljednja filma Daniel Radcliffea, ‘Imperium’ i ‘Swiss Army Man’ imaju svoje umjetničke vrijednosti, ali su propali u kinima.

‘Swiss Army Man’, na čije je snimanje uloženo svega 3 milijuna dolara, završit će svoju kino turneju sa gubitkom većim od 4 miliona dolara, kada se saberu troškovi promocije i marketinga.

Naime, u Engleskoj film je zaradio svega 80,403 funti u 59 kina u kojima je prikazivan. U ostatku svijeta film je zaradio samo 658,200 dolara.

Daniel Radcliffe u ovom filmu glumi mrtvaca kojeg na obalu otoka izbacuje more, te ga pronalazi čovjek nasukan na otoku, Hank (Paul Dano), daje mu ime Manny i otkriva da on ima određene moći.

Drugi Danielov film, ‘Imperium’, u Engleskim kinima zaradio je samo 1999 funti u 13 kina u kojima je prikazivan.

Daniel Radcliffe najpoznatiji je po ulozi u filmovima o Harry Potteru,  filmovima koji su širom svijeta zaradili više od 6 milijardi funti. Od tada nije ostvario značajnije rezultate.

Njegov jedini uspješan film poslije Harry Pottera bio je ‘Žena u crnom’, koji je zaradio 128 milijuna dolara, a budžet filma iznosio je 15 milijuna dolara. [Filmonizirani.net]

KINO NAJAVA: SWISS ARMY MAN [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno