14 C
Vinkovci
Utorak, 26. rujna 2023.

Dante predstavlja video spot za pjesmu Šta se radi

Više od autora

- vl promo-

“Miris kokosa, tihi jazz, nas dvoje…”

Ovim riječima počinje tekst novog singla mladog iločkog repera Dantea sa zagrebačkom adresom. Pjesma je nakon tri tjedna puštanja u radio eter dobila i svoj video spot.

Spot je sniman na Kordunu, Korani kod Karlovca, vili u Samoboru i ateljeu Esme designe, a u spotu se, osim Dantea, pojavljuje i njegova djevojka Danijela.

“Pjesmu sam napisao njoj, u nekoj fantaziji i maštanju nastao je ovaj tekst. Na Korani, gdje odmaramo i bježimo iz grada, u jednom lijepom danu, odmaranja i našeg druženja sa psima, samo je došao tekst za “Šta se radi” rekao nam je Dante.

Režiju potpisuje Tomislav Pulić, poznati dokumentarist koji se prvi puta okušao u stvaranju video spota i slobodno možemo reći – Puliću nemoj da je i zadnji. Snimatelj je Teo Bekavac, dugogodišnji redateljev suradnik i priznati snimatelj raznih domaćih filmova, serija i dokumentaraca koji je također ostavio svoj “touch” na ovom video broju. Glazbu i produkciju potpisuje Silvio Pasarić – Silver.

Nakon pjesama “Za mene pleši” i “Vladar svemira” na kojoj mu se pridružio i Mario Huljev, “Šta se radi” četvrti je singl s nadolazećeg albuma radnog naziva “Kruha i igara”. Album bi trebao biti objavljen krajem godine u izdanju diskografskih kuća Sipa Music i Menart.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno