29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. travnja 2024.

Darko Jozinović: Iznenađen sam odlukom kluba jer ništa nije upućivalo na smjenu

Više od autora

- vl promo-

Nakon što je jučer iz kluba stigla vijest kako Darko Jozinović više nije trener prve momčadi, danas nam je vinkovački strateg hladne glave prokomentirao cjelokupnu situaciju.

„Ono što mogu reći je da sam iznenađen. To je prva riječ koja mi pada napamet jer nije ništa nagovještavalo da bi se to moglo dogoditi. Šest kola imamo do kraja od čega su tri utakmice doma i bio sam uvjeren kako ćemo te tri utakmice kod kuće dobiti i time riješiti svoj status. To govorim iz razloga što smo kod kuće imali stopostotni učinak i dobri smo, odlični smo na domaćem terenu i odlučivali smo sami o sebi i zato sam bio uvjeren da ćemo to riješiti”, rekao je Jozinović.

Dodaje kako mu je žao što nije bilo više komunikacije i razgovora, međutim netko je odlučio kako je odlučio. Podsjetimo kako je njegov učinka u 18 vođenih utakmica sedam pobjeda, tri remija te osam poraza što u bodovima znači njih 24 uz gol razliku 25:25. Sve je to bilo dovoljno za 13. mjesto na tablici i svega bod više od zone ispadanja (Kustošija i Solin dijele pretposljednju poziciju).„Mislim da je odluka bila ishitrena i nepotrebna šest kola prije kraja. Rezultat je bio tu, igrali smo dobro, osvajali bodove, kod kuće smo osvojili sve što se moglo osvojiti, a vani je poznata priča i ne trebam naglašavati da jednostavno nismo bili u mogućnosti zbog nekih drugih razloga uzimati bodove. Tamo gdje smo bili odlični i dobri primali smo golove u 93. minuti što je i do momčadi, kvalitete i koncentracije, tako da mi je čudno kada netko govori kako nije bilo rezultata. On je tu, negdje nisam mogao uzeti više, negdje nisam smio i mogao, a na domaćem terenu sam osvajao sve”, ističe sada već bivši šef stručnog stožera Cibalije.

Naglašava kako klub nije u teškoj situaciji, ovise samo o sebi te je uvjeren kako bi se na kraju osigurao ostanak u drugoligaškom društvu. Govori nam kako nije samo on iznenađen odlukom kluba nego i svi koji su mu uputili pozive jer, kako kaže, pravog razloga za smjenu nije bilo.

„Zahvalio bih se Vinkovačkom listu na jednom korektnom pisanju i želim sve najbolje klubu u budućnosti te da izbori ostanak u drugoj ligi”, poručio je Jozinović.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno