Da je u životu doista malo potrebno za sreću potvrdili su danas policajci iz Postaje granične policije Županja, djelatnici Zavoda za hitnu medicinu i članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata.

Naime, povodom uskrsnih blagdana posjetili su Cjelodnevni boravak za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem Gradskog društva Crvenog križa Županja i u predivnome druženju sa članovima Društva “Golubovi” uputili blagdanske čestitke.

Govoreći o ovoj posebnoj akciji Franjo Babić, pomoćnik načelnika Postaje granične policije Županja je rekao da su željeli svojim dolaskom uputiti blagdansku čestitku. “Iskoristili smo prigodu i kroz kraću edukaciju podsjetili ih na sigurno prometovanje, jer mnogi koriste bicikle, pa smo i darivali članove Društva “Golubovi” reflektirajućim prslucima, dok su članovi UHDDR-a donijeli uskrsna jaja i slatkiše.” rekao je Babić.

Članovi Društva “Golubovi” svojim su gostima iz policije, Zavoda za hitnu medicinu i Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata uz zahvalu na dolasku i prigodnim darovima i zapjevali. Osmijesi i njihova razdraganost bili su posebna blagdanska čestitka svima.