-1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

David Bosak poptisao novi ugovor s Cibalijom; stigla i dodatna oprema na umjetni teren

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Mladi 18-godišnji Cibalijin veznjak i jedan od igrača od kojih u Genscherovoj 10 b puno očekuju u budućnosti David Bosak potpisao je novi ugovor s Nebeskoplavima koji ga za Vinkovce veže do lipnja 2025. godine.

Važna je ovo stvar za Cibaliju i klupsku politiku jer je to igrač oko kojega će se graditi momčad u nadolazećim sezonama, a ovaj mladić bio je neizostavan kotačić i kod Kerića i kod Sesara u aktualnoj sezoni. Jedan je od igrača s najvećom minutažom ove sezone, a upisao je i jedan pogodak u gostujućoj pobjedi protiv Orijenta, a otkad zna za sebe zna samo za jedan klub, Cibaliju.Ovo je početak osvježavanja kadra vinkovačke momčadi, a vrlo brzo svoje potpise mogli bi staviti i neki novi igrači, a jedan od njih je 22-godišnji napadač đakovačke Croatije Ivan Lozić koji se očito dokazao stručnom stožeru.

Dodajmo još kako je Cibalia dobila kućice za rezervne igrače na terenu s umjetnom travom kao i zaštitne spužve oko reflektora za dodatnu sigurnost igračima čime su ispunjeni svi preduvjeti za odigravanje službenih utakmica na ovom terenu, naravno u omladinskim kategorijama.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno