27 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Davor Mladina uveo Rudeš u elitni rang, a zatim napustio klupu zagrebačkog kluba

Više od autora

- vl promo-

Nakon što je uveo NK Rudeš u SuperSport HNL, iz Zagreba stižu vijesti kako Davor Mladina više nije trener zagrebačkog kluba.

Hvala klubu, upravi, igračima i navijačima na prekrasnoj suradnji. Takav smo dogovor i imali, da probamo zajedničkim snagama ući u elitni rang natjecanja. Uspjeli smo i na to sam jako ponosan. No, meni su stigle i neke inozemne ponude, o čemu sam i obavijestio Upravu, te smo se dogovorili da svatko krene svojim putem. Naravno, klubu želim puno uspjeha u HNL-u, a u meni će imati najvećeg navijača”, rekao je trener Mladina.

Sportski direktor Silvio Marić istaknuo je kako je klub s Mladinom imao izvrsnu suradnju. Ostvareno je prvo mjesto u prvenstvu, u kupu se izborilo četvrtfinale, a samim time su ispisani povijesni rezultati. „Ovim putem želim treneru Mladini puno sreće, jer znam da ima nekoliko inozemnih ponuda, te je prilika i da naplati minuli rad. I daj Bože da opet u nekom klubu surađujemo.”

Mladina je čak tri puta bio na klupi Cibalije. Prvi puta je došao u sezoni 2000./2001., drugi mandat trajao mu je od 2003./2004. do 2005./2006., a tada je i vinkovački klub uveo u najelitniji razred hrvatskog nogometa. Posljednji put je Nebeskoplave vodio u turbulentnoj sezoni 2019./2020. Želimo mu svu sreću te da u inozemstvu pokaže svoje trenersko znanje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno