19 C
Vinkovci
Petak, 27. svibnja 2022.

Dean Devlin najavio režiju sci-fi avanture Countdown

Više od autora

- vl promo-
f_dean-devlin_rezira-coundown_ST

Scenarist, producent, redatelj i bivši glumac Dean Devlin i njegova kompanija Electric Entertainment nedavno su objavili informaciju da posjeduju prava na scenarij pod nazivom ‘Countdown’ kojeg je napisao Steve Altiere. Početak snimanja ove sci-fi avanture biće poznat uskoro. Devlin će režirati i producirati film, a pri produkciji će mu asistirati Marc Roskin i Rachel Olschan.

Film će pratiti dječaka fasciniranog svemirskim putovanjima koji angažira svoje prijatelje i ekscentrične inženjere iz NASA-inog tima kako bi pokušali spasiti njegovog oca koji je na samrti. Scenarist Altiere trenutno je zaokupljen radom na DreamWorksovom CGI animiranom ‘We, Dragons’. Prethodno je za Netflix napisao scenarij za ‘Dinotrux’. Scenarist je brojnih animiranih i obitelskih filmova od kojih ćemo izdvojiti ‘Max 2’, ‘Cats & Dogs’, ‘Woody Woodpecker’ i ‘The Munsters’.

Devlin će ovu zimu provesti režirajući triler ‘Bad Samaritan’ u kojem će se pojaviti škotski glumac David Tennant (Doctor Who) i Irac Robert Sheehan (Cherrybomb). [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno