17 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Dear Life najavljuje novi Beckov album Colors

Više od autora

- vl promo-

Novi komadić zvuka iz Beckove glazbene radionice nosi naziv ‘Dear Life’, a naći će se na iščekivanom 13. studijskom izdanju ‘Colors’, koje u Hrvatskoj očekujemo 13. Listopada.

Uz novu pjesmu koju je Beck pisao i producirao u suradnji s Gregom Kurstinom, na novom albumu naći će se i prethodno objavljeni singlovi ‘Dreams’ te ‘Wow’. Iščekivani album donosi ukupno deset pjesama, naslijedit će ‘Morning Phase’ iz 2014. koji je nominiran u čak pet kategorija na 57. dodjeli Grammy nagrada, a osvojio ih je tri, i to u kategorijama Album of the Year, Best Engineered Album, Non-Classical te Best Rock Album.

Izdanje ‘Colors’ Beck je producirao, baš kao i pjesmu ‘Dear Life’, u suradnji s Gregom Kurstinom, osim pjesama ‘Wow’, gdje se za produkciju pobrinuo Cole M.G.N. te ‘Fix Me’, koju je producirao samostalno.
Od 3. do 22. rujna Beck se pridružio skupini U2 na njihovoj The Joshua Tree turneji, gdje se kao poseban gost nastupio na nizu koncerata diljem Amerike.


Popis pjesama: 1. Colors / 2. 7th Heaven / 3. I’m So Free / 4. Dear Life / 5. No Distraction / 6. Dreams / 7. Wow / 8. Up All Night / 10. Square One / 11. Fix Me

DEAR LIFE [LYRIC VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno