23 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Desetogodišnjicu djelovanja Kandžija će obilježiti koncertom i novim spotom

Više od autora

- vl promo-


Kandžija i Gole žene [91., spot i koncert) [St]

Kandžija i Gole žene su na svom YouTube kanalu objavili videospot za pjesmu ’91’ u režiji Staše Tomića, s kojim  je bend surađivao i na sjajnom videospotu singla ‘Pištolj’ nastalom u suradnji s legendarnim Goranom Baretom. Videospot je kolaž snimaka s prošlogodišnjeg putovanja u Dublin, gdje je skupina svojoj braći i sestrama uživo predstavila aktualni studijski album ‘Nema labavo’.

‘Stvar nema veze s 91., naravno, a govori stvari koje su istinite i puno bitnije od toga. Uvijek govorimo istinu i to je jedini uvjet koji imamo kad radimo. Primjećujem da danas to slabo tko radi, ne znam zašto, valjda se žele uklopiti, sve je u nekom čudnom konformizmu gdje je svima sve dobro i super i šareno, kao da korporacije pišu te pjesme ili su možda urokani k’o zmajevi. K’o zna. Spot je radio Staša Tomić, jako cijenjeni strani redatelj, a snimljen u Dublinu, gdje nikog od naših ne zanima to pitanje, čak su vrlo vjerojatno i otišli zbog tog pitanja.’

Kandžija i njegove Gole žene će deset godina djelovanja proslaviti koncertom u zagrebačkom Vintage Industrial Baru 31. ožujka, s početkom u 20:30 sati. Netom prije koncerta u susjednom će se klubu Kavez otvoriti izložba ilustracija i vizuala koje je povodom objave albuma ‘Nema labavo’ stvorio osječki ilustrator Andrej Bartulović / All Things Rotten.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 45kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 60kn.

Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar / Kavez (Savska 160).

KANDŽIJA I GOLE ŽENE: 91. [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno