19 C
Vinkovci
Petak, 27. svibnja 2022.

Detour10 novi album koji se očekuje!

Više od autora

- vl promo-
m_detour_detour10_uskoro_coverU petak, 18.11. izlazi novi album grupe Detour pod imenom ‘DETOUR10’ a slijedit će ga i slavljenički koncert najavljen za 19.11. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Na albumu će se naći 10 pomno odabranih skladbi u novom aranžersko-producentskom ruhu i to: ‘Proljeće i ja’, ‘Čudno’, ‘Prijatelj’, ‘Ljeto počinje’, ‘Mjesec’, ‘Zaboravi’, ‘Zmaj’, ‘Plešem sama’, ‘Gledano sa strane’ te pjesma iz Yammat faze ‘Tvoje lice se promijenilo’, koja je predstavljena kao službeni singl samog izdanja istovremeno dospjevši direktno na drugo mjesto HRtop40.

‘Ideja za realizacijom se nametnula zbog naše obljetničke godine. Deset godina postojanja obilježavamo od početka 2016. kroz koncerte, singlove i sada objavom novog albuma. Odabirom pjesama s naša tri prethodna studijska albuma želimo predstaviti presjek našeg rada, ali kroz nama drage pjesme. Aranžmani su nastajali prosviravanjem na probama, na kojima su bendu pridruženi gudači, brassevi i perkusije. S novim instrumentarijem dobili smo novi zvuk, a snimke su zazvučale vrlo živo i produkcijski definirano. Pokušali smo dobiti album koji će zvučati kao novi ‘autorski’ album i mislim da smo u tome poprilično uspjeli,” u kratkim crtama ispričao je o nadolazećem albumu frontmen grupe, kantautor i glazbeni producent Nenad Borgudan.

Uz članove Detoura, snimanje albuma podržali su gostujući glazbenici Ante Prgin Surka, Ozren Žnidarić, Andrej Jakuš, Dean Melki i Stanislav Kovačić koji će se, uz još nekoliko gostiju iznenađenja, u subotu 19.11. pridružiti slavljeničkom koncertu na velikoj pozornici  Tvornice.

Ulaznice za koncert 19.11. u Tvornici kulture potražite po pretprodajnoj cijeni od 65 kn (na dan koncerta – 90 kn).

DETOUR: TVOJE LICE SE PROMIJENILO [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno