27 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. lipnja 2022.

Devetnaestogodišnji Shawn Mendes obajvio svoj već treći album

Više od autora

- vl promo-
Još nije niti navršio 20 godina, a talentirani mladi glazbenik Shawn Mendes predstavlja već treći studijski album, jednostavnog naslova Shawn Mendes! Album je od danas, petka, 25. svibnja, dostupan diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku.

Novi album nasljeđuje prethodnike ‘Illuminate’, iz 2016. godine i prvijenac ‘Handwritten’ iz 2014. godine, koji su ostvarili multiplatinaste naklade diljem svijeta, a singlovi su se našli u raznim Top 10 chartovima, što uključuje i #1 hit ‘There’s Nothing Holdin’ Me Back’! Oba albuma su se našla i na #1 Billboard Top 200 listi albuma.

Novo izdanje je do sada predstavljeno kroz pjesme ‘Where Were You In the Morning?’, ‘Youth’, ‘Lost In Japan’, zamijećenom ‘In My Blood’ te ‘Nervous’, koju autorski potpisuje Julia Michaels. Uz spomenutu Juliu, 19-godišnji glazbenik na novom je albumu surađivao s nizom zvučnih glazbenih imena, – tako ‘Fallin’ All In You’ supotpisuje Ed Sheeran, za dio teksta pjesme ‘Particular Taste’ zaslužan je Ryan Tedder, dok je u ‘Like To Be You’ gitarsku dionicu odsvirao John Mayer, također zaslužan i za produkciju te pjesme.

Uz objavu novog studijskog albuma, najavio je i samostalnu turneju Shawn Mendes: The Tour, koju će započeti početkom ožujka sljedeće godine te će obuhvatiti 56 koncertnih datuma diljem Europe i Sjeverne Amerike. Prije te turneje, i u ovogodišnjim ljetnim mjesecima će održati nekolicinu festivalskih nastupa u Europi, SAD-u i Kanadi, a najbliže nama nastupit će 13. kolovoza na Sziget Festivalu.


Popis pjesama:
 1. In My Blood
 2. Nervous
 3. Lost In Japan
 4. Where Were You In The Morning?
 5. Like To Be You (Ft. Julia Michaels)
 6. Fallin’ All In You
 7. Particular Taste
 8. Why
 9. Because I Had You
 10. Queen
 11. Youth (ft. Khalid)
 12. Mutual
 13. Perfectly Wrong
 14. When You’re Ready

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno