6 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

DiCaprio i Tarantino ponovno snimaju zajedno

Više od autora

- vl promo-Leonardo DiCaprio glumit će u novom filmu redatelja Quentina Tarantina, čija će se radnja odvijati oko nemilih događaja povezanih s masovnim ubojstvom u komuni Charlesa Mansona i ubojstvom glumice Sharon Tate. Poznato je kako DiCaprio neće portretirati nedavno preminulog zločinca.

DiCapriova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljeg glavnog glumca u filmu ‘Povratnik’. Već ranije su slavni redatelj i poznati glumac surađivali, u filmu Odbjegli Django.

DiCaprio će u novom filmu interpretirati ostarjelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma ‘Vuk s Wall Streeta’ Margot Robbie glumiti ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog.

Trenutno se vode pregovori o tome da li će se DiCapriju u filmu pridružiti i Tom Cruise, a prethodni pregovori s Bradom Pittom navodno nisu bili uspješni. Tarantino je i slavnom Al Pacinu ponudio ulogu u filmu, koju je on sam napisao specijalno za njega. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti David Heyman, najpoznatiji po filmovima o Harryju Potteru.

Inače, riječ je o devetom Tarantinovom filmu čije će snimanje početi ovog ljeta u Los Angelesu, a film bi premijerno trebao biti prikazan na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate i njenih četvero prijatelja. Ubojstvo se dogodilo 9. kolovoza 1969. godine. [Filmonizirani]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno