20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Diego Luna kao novi Scarface?

Više od autora

- vl promo-Scarface (Diego Luna, naslovna uloga) [St]

Iako se Antoine Fuqua najčešće spominjao kao redatelj remakea kultnog ostvarenja ‘Lice s ožiljkom’ (Scarface), Variety je nedavno objavio vijest da je Fuqua odustao od projekta jer je zaokupljen radom na nastavku filma ‘Pravednik (The Equalizer, 2014.). Ipak, tim okupljen oko novog remake Scarface navodi kako uskoro kreću sa njegovom produkcijom.

Osim informacija o odustajanju redatelja, Variety također navodi vijest da će se u ulozi naslovnog karaktera pojaviti meksički glumac, producent i redatelj Diego Luna (I tvoju mamu također, Rogue One: A Star Wars Story).

Prvi Scarface objavljen je 1932, a priču o irskom imigrantu koji je kao gangster vladao Chicagom 20-ih godina prošloga stoljeća, režirali su Howard Hawks i Richard Rosson. Njegov slavni remake je 1983. na temelju scenarija Olivera Stonea režirao Brian De Palma. U glavnoj ulozi pojavio se Al Pacino kao gangster koji osamdesetih vlada Miamijem.

Terence Winter (Boardwalk Empire) napisao je najnoviju verziju scenarija na kojem su prije njega radili David Ayer (Suicide Squad, Fury) i Jonathan Herman (Straight Outta Compton).

Uz uspješno pojavljivanje u Rogue One, Lunau smo prošle godine vidjeli u akcijskoj kriminalističkoj drami ‘Blood Father’. Dio je glumačke postave predstojećeg Flatliners reboot / sequela.

Što se tiče nastavka filma ‘Pravednik’ kao datum objavljivanja najavljen je 14. Rujan 2018. godine. Denzel Washington će reprizirati ulogu Roberta McCalla. [Filmofil.ba]

TRAILER: LICE S OŽILJKOM [1983]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno