2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Djeci učenje i zabava, roditeljima mir

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Danas je s radom započeo privatni vinkovački produženi boravak za djecu uzrasta od 3 do 10 godina “Mika” u kojem djeca mogu provoditi vrijeme na koristan i zabavan način.

“Ponukana dugogodišnjim iskustvom kroz rad s djecom u školi stranih jezika odlučila sam pokušati samostalno krenuti u projekt koji bi upotpunio potrebe roditelja našeg grada te vjerujem da će roditelji prepoznati ovu ideju kao nešto dobro.”, rekla je Marija Bušnja, vlasnica produženog boravka za djecu “Mika”, dodavši kako velika većina roditelja, zbog poslovnih obveza muku muči s čuvanjem svoje djece i školaraca te su odlučili preuzeti brigu o djeci i osigurati im sigurno okruženje pod nadzorom.

Marija dodaje kako je u boravku omogućen boravak djeci od 3 do 10 godina starosti i bitno je da je dijete samostalno, odnosno socijalizirano i da može ostati bez roditelja. Uz Mariju u boravku s djecom se druže, rade i igraju divne učiteljice vrlo pozitivne i vedre osobe i ovim putem poziva sve roditelje da ih posjete i upoznaju i prostor i učiteljice.

Djeca će u boravku imati skrb u smislu čuvanja, aktivan rad u smislu kreativnih radionica, pametnih igara i mozgalica, a osiguran im je i obrok te stručna pomoć u izvanškolskim aktivnostima. Produženi boravak “Mika” otvoren je svakoga radnog dana od 7,00 do 21,00 sat te subotom od 7,00 do 13,00 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno