27 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. lipnja 2022.

Djevojka u vlaku (The Girl On The Train, 2016.)

Više od autora

- vl promo-
Djevojka u vlaku (The Girl On A Train, 2016) [cover]Glavna junakinja ovog trilera je Rachel (Emily Blunt), koja svako jutro putuje istim vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kojem živi sretan bračni par ‒ dvoje mladih, lijepih i naizgled sretno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati što se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rachel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svjesna. U želji da otkrije istinu, mora se suočiti s vlastitim demonima. Dok se gorke uspomene i duhovi prošlosti vješto prikradaju i odvlače je sve dublje u svijet obmana, istina je mnogo bliže nego što itko može zamisliti…

Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins, koji je prema prodajnim brojkama u svijetu zasjenio čak i Da Vincijev kod i roman Nestala, te je u 3 mjeseca od izlaska prodan u gotovo 2 milijuna primjeraka.

Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow i Laura Prepon zvijezde su napetog trilera Djevojka u vlaku (Girl On The Train, 2016.), redatelja Tatea Taylora (The Help, Get on Up) i producenta Marca Platta (Bridge of Spies, Into the Woods).

Djevojka u vlaku (The Girl On A Train, 2016) [St]

Distribucija: Blitz film i video, 2017.

TRAILER: DJEVOJKA U VLAKU [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno