4 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Djevojka u vlaku prvo je veliko jesensko filmski ime!

Više od autora

- vl promo-

f_djevojka-u-vlaku_prvi-trailer_ST

Glavna junakinja ovog trilera je Rachel (Emily Blunt), koja svako jutro putuje istim vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kojem živi sretan bračni par ‒ dvoje mladih, lijepih i naizgled sretno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rachel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svjesna. U želji da otkrije istinu, mora se suočiti s vlastitim demonima. Dok se gorke uspomene i duhovi prošlosti vješto prikradaju i odvlače je sve dublje u svijet obmana, istina je mnogo bliže nego što itko može zamisliti…

Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins, koji je prema prodajnim brojkama u svijetu zasjenio čak i Da Vincijev kod i roman Nestala, te je u 3 mjeseca od izlaska prodan u gotovo 2 milijuna primjeraka.

Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow i Laura Prepon zvijezde su napetog trilera DJEVOJKA U VLAKU (Girl On The Train, 2016.), redatelja Tatea Taylora (The Help, Get on Up) i producenta Marca Platta (Bridge of Spies, Into the Woods).

Film u naša kina stiže u listopadu u distribuciji Blitz filma.

TRAILER TITLANI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno