10 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Dobar tjedan u Tvornici kulture: Side Project i Tulum 23

Više od autora

- vl promo-

Sve popularniji dark-pop duo Side Project objaviojedugoočekivani drugi album ‘Lonely Boys’ u prosincu prošle godine, a koncertna promocija albuma će biti danas 23. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Album ‘Lonely Boys’ najavljen je istoimenim singlom koji govori o njima kao ljudima koji cijene i ne skrivaju emocije te svima onima koji se s njima na tom području mogu povezati.

‘Ta tematika proteže se kroz cijeli album. Ljubav, mržnja. Mentalno zdravlje, bolest. Puno suprotnosti s kojima smo se zadnjih godinasu sretali. Pisanje tekstova i rad na glazbi za album pomogli su nam naučiti o svim potencijalnim i stvarnim povredama koje svaki život nosi i naučili se boriti za sve ono dobro’, istaknuli su Anja i Luka.

Album autorski potpisuje sam Side Project, a kao i prije, surađuju s Filipom Filkovićem Philatzom na spotovima i Coded Edgeom u dizajnerskom smislu. Naslovnicu albuma dizajnirali su koristeći ilustracije ‘usamljenih dječaka’ Julije Sture i fotografiju Dore Šarić. Album donosi i sjajne suradnje poput one s Irenom Žilić na pjesmi ‘Would You’ i povremene semplirane vokale Nikol Ćaćić (NLV).

Anja i Luka svoju priču su započeli još 2012. godine snimajući covere pjesama, nakon čega su krenuli s autorskim stvarima. Album prvijenac ‘Things Which No One Else Should Know About’ objavilisu 2015. godine, a album je bio popraćen sjajnim kritikama. Na novom albumu krenuli su raditi odmah nakon objave prvoga te su u međuvremenu objavili singlove ‘Guns’ i ‘Giving Souls Away’ koje nisu uvrstili na album.


Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 50 kuna, na slijedećim službenim prodajnim mjestima:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • www.entrio.hr

U subotu, 24. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici kulture održat će se Tulum 23 – veliki slavljenički koncert povodom dvadeset i trećeg rođendana Aquarius Recordsa. Nastupaju Gretta, Ljetno kino i Ti, ja i moja mama, a za odličnu atmosferu između i nakon nastupa pobrinut će se DJ Xxxtended.

Program počinje u 20 sati, u malom pogonu Tvornice Kulture svirkom benda Ti, ja i moja mama, koji će, uz već poznate pjesme, predstaviti  i novi singl ‘Samo da znaš’.

Nakon toga koncert ‘seli’ u veliki pogon Tvornice, na središnji događaj Tuluma 23 – promociju albuma ‘Gravitacija’, petog studijskog albuma zagrebačke rock grupe Gretta. Završetak rođendanske proslave rezerviran je za legendarnog Maxa Juričića i njegovo Ljetno kino, koji će nas provesti kroz ponajveće novovalne i novije rock hitove te predstaviti aktualan singl ‘Za ljubav’.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna još samo danas potražite na Entrio prodajnim mjestima, Aquarius Music Shopovima te online na www.entrio.hr.
Sutra na dan koncerta cijena ulaznice bit će 80 kuna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno