19 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

Dogan i Bubnjar poentirali za pobjedu u prvoj prijateljskoj utakmici

Više od autora

- vl promo-

Nebeskoplavi su odradili prvu prijateljsku utakmicu, protivnik je bio Zrinski iz Jurjevca. Ogled se igrao po teškom terenu, a uvjete za igru otežavao je i snijeg koji je padao kroz veći dio susreta.

Trener Tomislav Radotića na teren je poslao dvije kombinirane momčadi i svaka je dobila po poluvrijeme. U prvoj dionici Cibalia je izgledala dobro, bila je bolja momčad što u konačnici naplatila s dva pogotka koje je postigao Dominik Dogan. Ima li su Vinkovčani još jednu do dvije dobre šanse, no na mjestu je bio vratar Zrinskog. Jurjevčani su na samom kraju prvog dijela smanjili na 2:1, a kroz poluvrijeme ima li su dvije do tri dobre šanse za zgoditak. U drugoj dionici Nebeskoplavi su bili nešto lošiji, no uspjeli su doći do trećeg gola za konačnih 3:1.

“Prvo poluvrijeme je s naše strane bilo solidno, ništa više od toga. Bilo je jako puno stvari s kojima nisam zadovoljan i koje treba ispraviti. Drugo poluvrijeme je bilo jako loše, ispod prosječno i nezadovoljavajuće. Moram biti iskren i reći da su određene stvari bile zabrinjavajuće, pogotovo kod mlađih momaka. Očito im netko u odgoju nije rekao što znači igrati za Cibaliju. Ne mogu reći da sam zadovoljan današnjom predstavom”, istaknuo je Radotić koji nije bio pretjerano zadovoljan onime što je momčad prikazala.

Danas nije participirao Rene Šarić koji ima problema s aduktorom, ali nije ništa zabrinjavajuće. Propustit će nekoliko treninga, a ozljeda je nastala uslijed loših terena na kojima momčad odrađuje treninge. Trener je malo približio situaciju s Josipom Gačićem.

“Kod njega je specifična ozljeda gdje se nitko nije usudio konkretno reći o čemu se radi. Ozljeda je teže prirode, iako su prve procjene bile da će morati na operaciju, pojavila se mogućnosti da prođe bez toga. Za sada još uvijek nemamo konkretna saznanja, ali nadamo se kako će sve sretno završiti i da neće morati na operaciju. Sigurno propušta pripreme, u najboljem slučaju ga neće biti nekoliko mjeseci”, navodi Radotić.

Sljedeći protivnik Cibaliji bit će druga momčad Osijeka, a utakmica bi se trebala igrati u subotu 28. siječnja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno