20 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Dogma objavila novi singl koji se zove Boje

Više od autora

- vl promo-

DOGMA, 2017. / Foto: Hassan Abdelghani

Pulski band Dogma objavio je novi singl simboličnog naziva ‘Boje’. Ovo je ujedno i najava rada na novom studijskom albumu kojeg planiraju objaviti do kraja godine pod izdavačkom kućom Dallas Records.
Sandro Pettener vođa je benda i autor teksta, a pjesmu je najavio ovim riječima: ‘Pjesma ‘Boje’ ljubavne je  i proljetne tematike. Govori, propituje koliko smo spremni dati i prihvatiti, koliko mjesta ima u nama jedno za drugoga, za ljubav, za boje… proljeće je buđenje, proljeće su nove boje…’

Produkciju, aranžman i glazbu potpisuju članovi Dogme, dok se snimanje pjesme radilo paralelno u dva studija. Snimatelji u studiju Party zan bili su Marjan Jelenić i Dejan Pavletić Tone, a u studiju Dogme snimatelj je bio basist benda, Zoran Stojković.

Miksanje i masteriranje pjesme radilo se u Londonu.


Ovaj pulski sastav čine Sandro Pettener na vokalu, saksofonu i sintesajzeru, Zoran Stojković na bas gitari, Toni Selaković na električnoj gitari i Tonči Pavlinović na bubnjevima. Osim članova banda na pjesmi gostuju i trubač Branko Sterpin, Toni Turković na trombonu i mješovita vokalna skupina Nešpula pod vodstvom Tatjane Merkl.

DOGMA: BOJE [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno