27 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Dok publika čeka njihov novi album Meritasice predstavile novi singl – Dok čekamo dan

Više od autora

- vl promo-

Novom pjesmom iznova su se zaigrale donoseći zvuk proljeća i svježinu slušateljima. Poput kjaroskuro poteza tako i one svjetlom i sjenovitom bojom svojih glasova stvaraju prepoznatljivu sliku i u ovoj novoj pjesmi.

Nakon pjesama ‘Pričaj mi’ koja je prije godinu i pol najavila novi album te osvojila slušatelje i urednike, pjesma ‘Ova ljubav’ otišla je stepenicu više obilježivši radijski eter 2017. godine uz titulu jednog od najemitiranijih singlova prošle godine.

‘Dok čekamo dan’ nastavlja niz prepoznatljivog Meritas zvuka i u 2018. godini, uz treperavu atmosferu duž čitave skladbe i zarazni refrenski zalet.

‘Uživale smo stvarajući ovu pjesmu! Nadamo se da će slušatelji to osjetiti i da će im se svidjeti kao i naše prethodne pjesme. ‘Dok čekamo dan’ smo radile polako i bez pritiska, nastavljajući predstavljanje pjesama s novog albuma i htjele smo našoj publici dati isti, a opet drugačiji doživljaj naše glazbe. Mislim da smo, uz pomoć super ekipe, i uspjele’ – izjavile su Meritasice povodom premijere pjesme.

Autorice glazbe nove pjesme su Anita Valo i Meri Jaman, za zanimljiv tekst zaslužna je Arjana Kunštek dok su producenti provjeren dvojac – Pavle Miholjević i Jura Ferina.

Dok čekamo dan, s lica skidamo noć..

Novu pjesmu grupe Meritas slušajte i na DEEZER-u.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno