Foto: Facebook NK "Mladost" Cerić

U organizaciji Nogometnog kluba ”Mladost” iz Cerić protekloga vikenda održan je Memorijalni nogometni turnir u spomen i sjećanje na nestale i poginule igrače Ivicu Kruhobereca, Damira Andreića i Željka Vrkića.

Prije početka turnira položeni su vijenci na kod spomenika u Ceriću, kako bi se odala počast svima poginulima i nestalima u Domovinskom ratu.

U prvom polufinalu NK ”Nosteria” Nuštar pobijedila je NK ”Mladost” Antin sa 2:1, dok je u drugom polufinalu momčad NK ”Mladost” Cerić sa visokih 4:1 nadigrala momčad NK ”Lovor” Nijemci sa 4:0.

U susretu za 3.mjesto NK ”Mladost” Antin je sa minimalnih 1:0 pobijedila momčad NK ”Lovor” Nijemci. Nakon susreta za treće mjesto sve je bilo spremno za Općinski derbi između momčadi NK ”Nosteria” Nuštar i NK ‘Mladost” Cerić. U odličnoj utakmici slavila je momčad NK ”Mladost” Cerić sa 2:0, a pogotke su postigli Danijel Kopić i Ivan Marinčić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dominik Marinčić, za najboljeg vratar Emil Huseljić, a najbolji strijelac turnira je Ivan Marinčić. Sva tri igrača su iz pobjedničke momčadi.

Iz NK “Mladost” Cerić zahvaljuju svima koji su sudjelovali na turniru, te ističu kako se sada okreću prvenstvu i početku sezone sa velikim samopouzdanjem.