-0 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Domagoj Nedić najavio novo pravo lice Spačve

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Spačva je svoju zadnju utakmicu odigrala sad već davne subote, 24. listopada, kada je poražena na domaćem parketu od Sesveta 28:29. Od tada pa sve do sada koronavirus je spriječio Mečićev sastav u pohodu na prvu pobjedu u ovoj sezoni. Odgođene su utakmice protiv riječkog Zameta, Varaždina 1930 i Dubrovnika RKHM. „Svakako nam je dobro došlo ovih dodatnih 10-ak dana jer nas je bilo dosta bolesnih u klubu. Do iduće utakmice imamo 8 dana, ako se i ta utakmica odigra s obzirom na situaciju, te u tom razdoblju imamo vremena „skupiti glave“ i popraviti sve stvari koje nisu bile dobre u dosadašnjim utakmicama, a, nažalost, bilo ih je dosta“, rekao je u uvodu razgovora srednji vanjski Spačve, Domagoj Nedić.

U vinkovačkom prvoligašu ovo dodatno vrijeme pokušat će iskoristiti za uigravanje i dogovore oko stvari koje nisu „štimale“ nakon kojega će uslijediti, nadamo se, pravo lice Spačve. „S obzirom na situaciju s koronom te onu u klubu, prvih pet kola definitivno nisu pravi pokazatelj što znamo i umijemo i smatram da bi sve to nakon ove pauze moralo i trebalo krenuti na bolje“, zvučao je uvjereno Nedić. U Spačvi još daleko vide kraj sezone i ne isključuju mogućnost igranja lige za prvaka Hrvatske.

„Svjesni smo svi što znače 4 izgubljena susreta zaredom, ali osobno ja i svi igrači priželjkujemo borbu za gornji dio ljestvice. Na neke stvari nismo mogli utjecati, kao naprimjer hoće li netko dobiti temperaturu i doći na trening ili ne, i tu ne tražimo razloge za slabije rezultate jer kako je nama tako je i ostalima u ligi. Za sada sve ide po planu, čekamo oporavak nekoliko igrača koji su trenutno bolesni kako bi nam se priključili treninzima. Uvjeren sam da ćemo u subotu ostvariti prvu pobjedu u ovoj sezoni protiv Bjelovara“, dodao je srednji vanjski vinkovačke Spačve, a mi možemo dodati kako očekujemo neku novu Spačvu u nastavku sezone koja će zagaziti na pobjedničke staze.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno