1 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Domovinski pokret otvorio ured u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Svoje stranačke prostorije, na adresi Kralja Zvonimira 16, u Vinkovcima je danas otvorio Domovinski pokret.

„U ponosnom hrvatskom gradu Vinkovcima otvaramo ove prostorije kako bi odali poštovanje Vinkovčanima, Slavoncima, Srijemcima, Šokcima i hrvatskom kraju koji je jako puno dao u Domovinskom ratu. Ovdje su stvarani temelji hrvatske države tijekom naše burne prošlosti, a vjerujem da će tako biti i u budućnosti”, pozdravio je predsjednik stranke Ivan Penava.

Na prvom mjestu je Domovina, složni su bili brojni gosti i članovi stranke koji su se odazvali na poziv organizatora – Ogranka Domovinskog pokreta grada Vinkovaca, čiji je predsjednik Josip Krpan posebno naglasio kako im nije važan osobni interes, nego interes zajednice. S time na umu nastavit će, kaže, raditi za dobrobit svih nas.

„Radimo već više od godinu dana. Krenuli smo iz privatnih prostorija i s vlastitim resursima, a za to bih se najviše zahvalio dečkima sa Slavije, iz Novog Sela, Zagrebačkog bloka i Mirkovaca koji su dali najveći obol. Kao oporbena stranka možemo reći da smo napravili nešto posla, stalni smo kritičari vladajuće stranke za koju smo primijetili da nema gospodarski plan niti viziju razvitka grada Vinkovaca, a mi ćemo inzistirati da se radovi u gradu bolje obavljaju i da organizacija bude na nivou”, rekao je na tiskovnoj konferenciji povodom svečanog otvorenja ureda Josip Krpan.

Uz Penavu i Krpana govorio je i predsjednik županijske podružnice, Josip Dabro, koji je prozvao policiju za slučaj Dekanić od prije tri mjeseca te rekao kako Domovinski pokret neće raditi pritisak na institucije, nego će ih podsjećati na njihov rad.

„Hvala svim članovima stranke u županiji i gradu, svakim smo danom sve jači, konsolidirali smo svoje unutarstranačke redove, proveli smo unutarstranačke izbore u većini naših ogranaka i spremni smo za sve izazove koji su pred nama”, zaključio je Dabro.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno