2 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Donacija za najpotrebitije

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Dana 23. studenog 2020. djelatnici HEP opskrbe Vinkovci, Ivan Raguž i Snježana Nađ, uručili su poklon vrećice s promotivnim materijalima te vrijednu novčanu donaciju Centru za rehabilitaciju „Mala Terezija”. U ime Centra donaciju je preuzela ravnateljica Janja Mišić-Rudelić.

Centar za rehabilitaciju „Mala Terezija” skrbi osobama s intelektualnim poteškoćama i pruža usluge smještaja, organiziranog stanovanja, boravka, rane intervencije i psihosocijalne podrške za ukupno 200 korisnika. „Svakodnevno nastojimo naše korisnike uključiti u aktivnosti u zajednici radi inkluzije i integracije što je otežano tijekom epidemije COVID19. Budući da su korisnici osjetljivog zdravstvenog stanja, visokorizični i imunokompromitirani, potrebno je poduzeti sve potrebne mjere radi očuvanja zdravlja svih korisnika”, istaknuli su iz Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija”.

U tu svrhu ovu vrijednu donaciju u Centru planiraju za nabavku uređaja za dezinfekciju prostora, zraka i opreme, a koji pridonose sprečavanju širenja virusa.

„Jako smo sretni da u ovim izrazito izazovnim vremenima ovom HEP-ovom donacijom možemo barem malo olakšati svakodnevne napore u osiguranju što ugodnije i kvalitetnijeg života korisnika centra za rehabilitaciju”, dodali su iz „Male Terezije”. Na kraju su se u ime korisnika i djelatnica centra „Mala Terezija” srdačno zahvalili HEP opskrbi Vinkovci na hvalevrijednoj donaciji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno