24 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Donosimo novi trailer filma Podvojen slavnog M. Night Shyamalana

Više od autora

- vl promo-

f_podvojen_prvi-trailer_ST

Scenarist, redatelj i producent filmova Šesto čulo, Neslomljivi i Misteriozni znakovi, M. Night Shyamalan, vraća se s novim originalnim trilerom PODVOJEN (Split, 2016.), koji zadire u misteriozni ljudski um. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha filma Posjeta i ovoga puta se udružuje s producentom Jasonom Blumom (The Purge i Insidious, The Gift).

Dok mentalna podvojenost već dugo fascinira znanost, vjeruje se da jedno ljudsko biće može manifestirati jedinstvene fizičke atribute za svaku ličnost koju posjeduje.

Iako je Kevinu (James McAvoy) njegova psihijatrica, dr. Fletcher (Betty Buckley) potvrdila da ima 23 različite ličnosti, ostaje još uvijek upitno koja ličnost dominira nad ostalima. Primoran da otme tri tinejdžerice vođene tvrdoglavom Casey (Anya Taylor-Joy), Kevin pokreće rat za opstanak među sobom i svim ličnostima u sebi – kao i svima oko sebe.

Shyamalan i Blum u filmu Podvojen su ponovno okupili ekipu filma Posjeta. Njihovi suradnici su producent Marc Bienstock i izvršni producenti Ashwin Rajan i Steven Schneider.

Podvojen, u distribuciji Blitza,u naša kina stiže krajem siječnja 2017. godine.

KINO NAJAVA TITLANA: PODVOJEN [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno