9 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Donosimo prvi trailer novog filma vizionarskog redatelja Luca Bessona

Više od autora

- vl promo-

f_valerian-i-grad-tisucu-planeta_pri-teaser_ST

Predstavljamo vam prvi teaser trailer novog filma Luca Bessona –  VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA (Valerian And The City Of A Thousand Planets, 2017.).

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove opsežna prošlosti sa ženama.

Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga’.

Valerian i grad tisuću planeta, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže u srpnju 2017. godine.

KINO NAJAVA: VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno