Tom Petty bio je jedan od onih glazbenika koji su čitavu karijeru posvetili autentičnosti svoje umjetnosti i obožavateljima. Upravo je to tema ove biografske pjesme naslovljene For Real smještene na izdanju “The Best Of Everything”, koje nam stiže 1. ožujka i koje će na jednom mjestu okupiti najveće hitove Tomove bogate dugogodišnje karijere.

Pjesma je nastala 2000. godine, te je snimljena u studiju čiji je vlasnik Grammyjem nagrađeni glazbenik i producent Bill Bottrell (Michael Jackson, Madonna). Sadrži autobiografske elemente, te govori o motivu zbog kojeg je Tom posvetio život glazbi, a fanovi će je moći poslušati kao dio izdanja s njegovim najvećim hitovima. Glazbenikova je dugogodišnja želja bila objaviti takvo izdanje, zbog čega su njegova obitelj i prijatelji bili još odlučniji u namjeri da na se tako oda počast svakom razdoblju njegovog stvaralaštva – solo projektima i materijalu snimljenom s prvoklasnim glazbenicima The Heartbreakers i skupinom Mudcrutch.

Na izdanju će se naći 38 pjesama koje je remasterirao Chris Bellman (Goo Goo Dolls, Daughtry), a obožavatelji će ga moći posjedovati kao CD izdanje s deluxe pakiranjem, kao LP izdanje, te u digitalnom formatu. Set će također sadržavati esej o glazbeniku, čiji je autor njegov dugogodišnji prijatelj i dobitnik Oscara Cameron Crowe. “The Best Of Everything” očekujemo u ožujku, a za one najnestrpljivije dostupna je prednarudžba.

Thomas Earl Petty rođen je 1950. godine u SAD-u. Tijekom svoje dugogodišnje karijere prodao je više od 80 milijuna albuma, a pamtimo ga po hitovima kao što su “Free Fallin'”, “I Won’t Back Down” i “Learning To Fly”. Uvršten je u Rock and Roll kuću slavnih 2002. godine, te je za svoj solo rad osvojio tri nagrade Grammy. Njegov debitantski solo album “Full Moon Fever” ove je godine upisan u Grammy Hall of Fame, što je još jedno veliko priznanje. Preminuo je 2017. godine, netom nakon završetka turneje kojom je proslavio 40 godina djelovanja sa sastavom The Heartbreakers.