dno. 2018. / Photo: Geenger Records

U potrazi za sjajnim bendovima konačno smo stigli i do samog dna! S velikom radošću javljamo da je zagrebačka punk rock trojka dno. sada dio Geenger familije.

Krećemo s objavljivanjem samonazvanog albuma prvijenca u digitalnom formatu. Izlazak je predviđen za sredinu studenog, a kao uvod u cijelu priču danas predstavljamo video urađen za jednu od pjesama s albuma – skladba nosi naslov DnoMeansDno, a spot je djelo samih članova benda.

Nema sumnje da su dečki ljubitelji dragih nam Kanađana znanih kao NoMeansNo! Inače, za one koji se još nisu susreli s ovim bendom do sada, radi se o novom projektu veterana hrvatske punk rock scene koje smo vidjeli u mnogim značajnim bendovima u proteklih dvadesetak godina: No Comment, The Babies, Cherkezi United, Vegetable Soup, Minus Cway i Porota. dno. su Daba, Nino i Oleg.

Od nastupa uživo svakako izdvajamo nastup s legendarnim protagonistima grunge pokreta, bendom Mudhoney, 24. studenog u Močvari. Najavljujemo i koncertnu promociju albuma u zagrebačkom Hard Placeu, 30. studenog uz podršku prijatelja i kolega im Brujača.