Foto: Andrija Radojevič i Tatjana Wall
Dram je bend sa beogradskih općina koji je za jako kratko vrijeme postao popularan kod pripadnica ljepšeg spola. Krajem prosinca su objavili svoj prvi službeni album i CD za izdavačku kuću PGP/RTS i za jako kratko vrijeme postali hit na regionalnoj sceni.
Dram je uveo i novi sublabel #indiegas s obzirom da je glazba koju stvaraju idealna za plesne podije i partyje. Takvi su i koncerti, pa će Dram za vrijeme trajanja svog seta 29. veljače, Walkow pretvoriti u plesni podij. Ukoliko se do sada niste upoznali s pjesmama ovog benda, tu je i službena playlista i topla preporuka jer ćete u roku od 45 minuta i sami postati novi fan ovog inde rock /synthpop benda.
Dram nastupa u postavi sa ritam sekcijom koju čine bubanj, bas i matrice, uz cijeli spektar synt instrumenata, gitaru i čak četiri vokala. Nizu nastupa diljem Srbije, priključuje se i 29. veljače i nastup u Vinkovcima, a uslijedit će i veliki beogradski koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda 21. ožujka.
Iza prvog izdanja benda stoji vrlo precizan i temeljan rad od godinu dana. “Nećemo promeniti svet” je producirao Ivan Bamby Marković, poznat po radovima na albumima Bojane Vunturiševć, Svi na pod i dr., a pod vodstvom producenta Saše Habića (Bajaga, Jakarta, Van Gogj), tako da je krajni proizvod jedan odličan pop album sa, iako skrivenim, dosta jakim gitarskim dionicama.