21 C
Vinkovci
Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

Dropkick Murphys – 11 Short Stories Of Pain & Glory (2017.)

Više od autora

- vl promo-


Dropkick Murphys (11 Short Stories Of Pain & Glory, 2017) [cover]Dropkick Murphys objavili su početkom godine dugoočekivani, deveti studijski album ’11 Short Stories Of Pain & Glory’.

Novo izdanje prvi put je najavljeno u svibnju prošle godine kad je bend objavio fotografije sa snimanja u El Pasu. Složili su se da je album nemoguće napraviti u rodnom Bostonu, pa su se zaputili u izolirani studio u Teksasu u kojem im je upravo odvojenost od svijeta pomogla da se fokusiraju na nove pjesme. Inspiraciju su pronašli u radu s fondacijom Claddagh koju su osnovali 2009. i koja pomaže ovisnicima i organizacijama koje se bave veteranima i djecom.

’11 Short Stories Of Pain & Glory’ satkane su od teških tema poput rastuće epidemije overdosea, fatalnog bombaškog napada na bostonskom maratonu i problema maloljetnika koje je sistem otpisao kao beznadežne. Materijal su do objave predstavila tri singla – ‘Blood’, obrada klasika ‘You’ll Never Walk Alone’ i ‘Paying My Way’ u kojem su odali priznanje sportu koji utjelovljuje ‘pain & glory’ – hokeju.

Dropkick Murphys (11 Short Stories Of Pain & Glory, 2017) [St]

Popis pjesama: The Lonesome Boatman / Rebels With A Cause / Blood / Sandlot / First Class Lover / Paying My Way / I Had A Hat / Kicked To The Curb / You’ll Never Walk Alone / 4 15 13 / We’ll Meet Again

Izdavač: Born & Bread Records / [PIAS], 2017.

DROPKICK MURPHYS: PAYING MY WAY [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno