- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Walkow – Centar Kulture nastavlja s humanitarnom tradicijom i u duhu Božića poziva vas na još jedan humanitarni party nakon uspješne akcije prikupljanja donacija za vinkovačku Udrugu “Rocco”.

Naime, u petak i subotu se pleše za božićne poklone djeci iz doma Sv. Ana u Vinkovcima. Izrazili su želju da im treba nekoliko lopti, igrica za sony i jedan joystick. Mi vjerujemo kako će se prikupiti i više sredstava te ih dodatno uveseliti za ove blagdane jer su zaslužili imati najljepši Božić dosad.

Ulaz na oba dana se plaća u obliku vašeg dobrovoljnog priloga – svatko po svojim mogućnostima.

“Ovaj humanitarni vikend nastavak je naše želje da do kraja godine odradimo što više akcija u koje ćemo uključiti naše sugrađane i goste. Božić je posebno razdoblje u kojem su pomaganje i solidarnost dodatno naglašeni. Ponekad se puno žalimo i ne vidimo s kakvim se problemima nose naši bližnji. Ovim putem sve pozivamo u Walkowu 13. i 14. 12. da uljepšamo Božić djeci iz Doma Sv. Ana Vinkovci. Očekujemo vas u velikom broju”, poručio je ovom prilikom Zvonimir Šarić.

Pridružite nam se ovaj vikend u Walkowu i pokažimo još jednom kako Vinkovci imaju veliko srce. Detaljniji program čeka vas na njihovoj Facebook stranici.