Foto: Menart press
Zagrebačke rock legende Drugi način nastupiti će u subotu 10. listopada 2020. nakon dužeg vremena u Zagrebu, na terasi popularnog Boogaloo Cluba. Drugi način su za ovaj koncert pripremili poseban akustični set, a koncert će zbog mjera Covid19 biti sjedećeg karaktera.
Drugi način je u dosadašnjih četrdeset i šest godina postojanja objavio četiri albuma i nekoliko singlova sa kojima su stvorili kultni status i bend su sa najdužim stažom na ovim prostorima. Njihov prvi album “Drugi način” objavljen 1975. slovi za jedan od najboljih ex-Yu rock albuma i prvi progressive rock album na ovim prostorima, a posebnost mu daje i sviranje flaute lidera i vokala Branka Požgajca. 1982. izlazi njihov drugi album “Ponovo na putu”. Njihove pjesme “Lile su kiše”, “Stari grad”, “Carstvo samoće”, “Piši mi” i njihov najveći hit “Prođe ovaj dan” se i dandanas slušaju i često vrte na radio stanicama i obavezni su dio svakog tuluma uz akustičnu gitaru. Svoj posljednji album “Zgubidan” su objavili 2016. godine.
Početak koncerta je najavljen u 20 sati a cijena ulaznice iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta i mogu se kupiti preko Entrio sustva (online i na svim Entrio prodajnim mjestima) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13). U slučaju kiše koncert seli u dvoranu Boogaloo Cluba.