Drugi singl i spot popularne Geby zove se Povedi nas u smijeh

0
1184

Nakon debitantskog singla ‘Zaboravi na sve, zagrebačka pjevačica Geby predstavlja drugi samostalni singl i videospot ‘Povedi nas u smijeh’. Riječ je o melodičnoj i iznimno radiofoničnoj pjesmi, koju je producirao Leo Anđelković. Autori glazbe su Marino Pelaić i Goran Šeler, koji potpisuje i tekst, a za aranžman su zaslužni Julije Reljić i Leo Anđelković. Pjesmu prati zanimljiv i pomalo artistički videospot kojeg je snimio, montirao i režirao Tvrtko aka Viddok, a posebna zanimljivost je što se Geby u spotu pojavljuje u pravoj pravcatoj vjenčanici!

Geby je videospot komentirala u šaljivom tonu: ‘Napokon sam pronašla savršenog muškarca svojih snova.’ Tko je on, provjerite u spotu.

Geby je široj javnosti poznata po duetu ‘Malena’, koji je objavila s grupom Gretta, za koji su osvojili i prestižnu nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju.

Surađivala je s brojnim sastavima – s Vikend-revolucijom je objavila album, s Radio Aktivom singl ‘Ovo nije san’. Trenutno je članica benda Brain Hollidays, a kao prateći vokal surađivala je i s brojnim bendovima poput Psihomodo Pop, Jinx, Flyer, Markiz, The Second Hand Band itd.

POVEDI NAS U SMIJEH [VIDEO]