21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Drugi singl Lili Gee zove se Promijenila sam se

Više od autora

- vl promo-


Nakon veselog i vedrog debitantskog videospota ‘Sunčan dan’, zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja drugi singl ‘Promijenila sam se’ (Aquarius). Riječ je o jakoj ‘ženskoj’ pjesmi s motivom unutarnje, ali i vanjske promjene. Snažnim vokalom Lili hrabro redefinira klasične rodne obrasce i tematizira osviještenu zrelu žensku seksualnost:

‘Promijenila sam se, jer to sam htjela. Promijenila sam se, nema granica tijela’. Pjesma je u laganom funk tonu, produkciju potpisuje Jurica Bura, a tekst i glazbu Miro Odak.

Singl ‘Promijenila sam se’ Lili Gee je premijerno izvela na koncertu u zagrebačkom klubu Pločnik 20. listopada.
Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album ‘No Fingers Like Soul Fingers’. Ove godine je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru. Prvi rezultat suradnje je pred Vama – ‘Sunčan dan’. Lili Gee trenutno radi na novom singlu, koji će biti objavljen do zime.

PROMIJENILA SAM SE [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno