Foto: Kristina Barišić i Damir Jetvić
Nakon što su se predstavili publici s prvim singlom “Coming down”, novi riječki bend The Rozh, kojeg čine Ivona Maričić Kukuljan i Anthony Kukuljan, bračni i glazbeni par, snimio je spot za novi singl “My Love” pod redateljskom palicom Kristine Barišić.
Novim singlom “My love”, The Rozh i dalje nastavlja suradnju s producentom Sandijem Bratonjom (Urban & 4) koja se itekako pokazala uspješnom i u zadnjem objavljenom singlu “Coming down” – maštovitoj obradi istoimenog singla iz 2012. godine koji je pod imenom The Rozh dobio sasvim novu dimenziju.
Novi singl melankoničnog i pomalo sjetnog ugođaja dobio je kompletnu priču zahvaljujući redateljici Kristini Barišić koja je radnju videospota smjestila na obali mora u centru Rijeke.
“Sjetna i nježna pjesma “My Love” tražila je video koji će dočarati melankolični i mistični ugođaj priče o rastanku. Kristina je odabrala zanimljivu lokaciju, uz more, u centru grada.” – izjavila je Ivona Maričić Kukuljan.
Evo što nam govori Kristina Barišić o snimanju videospota: “Kad sam čula pjesmu, odmah sam imala vizual u glavi. Prvi impuls bazirao se na emociji zadnjeg oproštaja s osobom. Atmosfera i snoviti kadrovi bili su ključni za onaj zadnji goodbye, farewell, adieu, doviđenja koji se razumije na svakom jeziku.”
Glazbu i tekst potpisuje Anthony Kukuljan, a u produkciji i aranžmanu mu se pridružuje Sandi Bratonja koji je zaslužan za mix i master pjesme. Spot je snimio Damir Jevtić, a za režiju i montažu je zaslužna redateljica Kristina Barišić.
Nadamo se da ćemo u skorije vrijeme imati priliku i uživo slušati ovaj talentirani par, a do tad uživajte uz njihov novi singl “My Love”!