25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Društvo “Hrvatska žena” objavilo četvrti foto natječaj “Uskrsne košarice”

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Pred nama je četvrti po redu natječaj fotografija pod nazivom “Uskrsne košarice” čiju organizaciju potpisuje Društvo “Hrvatska žena” Vinkovci. Prijave traju do 18. travnja.

Kako napominju iz Društva, na natječaju mogu sudjelovati svi zainteresirani u dvije kategorije:
1. Stare obiteljske uskrsne fotografije iz XX. stoljeća i novije snimljene do 2015. godine u kontekstu blagovanja Uskrsa, po sudioniku najviše pet primjeraka
2. Novo snimljene fotografije uskrsnih košarica u kontekstu posvete snimljene u razdoblju od 2015. godine do 18.04.2022., po sudioniku najviše pet primjeraka

Stare fotografije se šalju skenirane, a novo snimljene u digitalnom obliku na e-mail: dhzene@gmail.com ili u inbox društvene mreže Facebook Društva „Hrvatska žena“ Vinkovci.

Prilikom prijave potrebno je navesti: autora/icu fotografije(a) te mjesto i godinu snimanja. Imenovano Povjerenstvo će odabrati najuspješnije fotografije u obje kategorije u estetskom i tehničkom smislu 19. travnja.

“Prezentacija svih prijavljenih fotografija i proglašenje najuspješnijih treba biti pred Mladi Uskrs, u petak, 22.04.2022. u Vinkovcima ili u drugom terminu, u skladu s epidemiološkom situacijom, o čemu će javnost biti na vrijeme obaviještena”, ističu organizatori.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno