1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Druženje na dva kotača, zabava, klopa i nagrade na ovogodišnjoj biciklijadi

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Turistička zajednica grada Vinkovaca u suradnji s Biciklističkim klubom „Sokol” te uz potporu Grada Vinkovaca 12. lipnja (subota) 2021. organizira rekreativnu biciklijadu pod nazivom „Tour natur”.

Početak biciklijade zakazan je za 10 sati na Trgu Vinkovačkih jeseni, a ako nam vremenske neprilike to ne budu dozvoljavale biciklijada se odgađa za subotu 19. lipnja u istom vremenskom razdoblju.

Dužina rute vinkovačke biciklijade „Tour natur” iznosi 19 km od starta u Vinkovcima pa do Gortanovog naselja i Cerića do Nuštra gdje je planirana kratka pauza za okrjepu i odmor uz vodu, a završetak utrke je na Pikovom stanu gdje će za sve sudionike biti pripremljen besplatni grah, pivo i sokovi uz taktove tamburaša i popratnog sadržaja za djecu.

Prijave za biciklijadu moguće su na mail adresu: info@tz-vinkovci.hr ili na dan biciklijade 12. lipnja od 9 sati, a sudjelovanje na biciklijadi je za sve sudionike besplatno.

Svi sudionici moraju se ponašati u skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama koje je izdao HZJZ. Svim sudionicima će se mjeriti temperatura i obaviti dezinfekcija ruku prilikom preuzimanja start paketa, podijelit će se maske te će se voditi evidencija svih sudionika, a sve to nadgledat će covid redari koji su osigurani u skladu s preporukama. Svaka prijavljena osoba na startu će dobiti majicu te kupon koji je potrebno čuvati budući da će se nakon završetka utrke izvlačiti dobitnici nagrada. Za sve sudionike pripremljeno je deset nagrada, a ove godine osigurane su čak tri glavne nagrade odnosno tri bicikla za sretne dobitnike.

„Na samom cilju nakon održavanja biciklijade podijelit ćemo svima i bidone kao poklon za uspješan završetak rute te će se izvlačiti sretni dobitnici nagrada gdje smo također pripremili i posebne nagrade za najmlađeg i najstarijeg sudionika kao i za obitelj s najviše djece koja je sudjelovala na biciklijadi. Stoga vas pozivamo da se prijavite jer možete osvojiti vrijedne nagrade. Sudionike biciklijade očekuje zanimljiva avantura i druženje na dva kotača uz bogate nagrade, zato prijavite se”, poručila je Katarina Jelić iz Turističke zajednice grada Vinkovaca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno