4 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Dubrovački agro-pop band OPG objavio posve novi singl pod naslovom Na zidiću

Više od autora

- vl promo-Dubrovački agro-pop bend OPG predstavlja pjesmu i spot za prvi singl “Na zidiću” sa nadolazećeg, drugog albuma kojeg planiraju objaviti do kraja godine.

OPG bend objavio je novi singl i video spot za pjesmu “Na zidiću”. Radi se o pravoj ljetnoj pjesmi, prepunoj haiku sličica koje dočaravaju ljeto u Dubrovniku i neka malo drugačija vremena.

U spotu, starija gospođa je svjesna novih tehnologija i milenijskih običaja te ih koristi namjenski kako bi na suptilan način ukazala na vrijednosti starih “sporijih” vremena.

Ova sinteza dvaju vremena dovela je do razvijanja nove selfie-meditativne tehnike “gledanja u prazno”, koju je OPG sa gospođom patentirao, te je u potpunom vlasništvu istih. Svako neovlašteno korištenje ove metode je strogo zabranjeno i kažnjivo…. i opasno.
Glazbu za pjesmu “Na zidiću” potpisuje Antonio Bratoš dok je za aranžman bio zadužen Toni Butigan.

OPG je (ne)tipičan dubrovački bend čiji su se članovi pronašli u potpuno novom muzičkom pravcu a kroz kojeg govore o tradicionalnim vrijednostima na konavoskom dijalektu. Iznimno su zabavni i duhoviti. Uzor su sami sebi.

Upravo završavaju drugi album, a da ne bi “prećerivali” neće žurit s trećim. OPG možete  poslušati na njihovom youtube kanalu, te svim digitalnim glazbenim servisima, dok obavijesti vezane za OPG pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno