- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Portal Gradonačelnik.hr pokrenuo je projekt pod nazivom „Izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj“ koji je u kratko vrijeme izazvao veliki interes gradova i samih vrtića pa se u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo 56 vrtića vrtića iz 42 grada s područja čitave Hrvatske.

Izbor se provodi na Facebook stranici Gradonačelnik.hr na kojoj su abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

Glasovanje će trajati do ponedjeljka, 16. prosinca, u podne, kada će biti prebrojani lajkovi i objavljeni pobjednici. Glasati se može za više vrtića, a važno je naglasiti da će u zbrajanju glasova biti uključeni lajkovi na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Pobjedu će odnijeti vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa se ovim putem pozivaju svi gradovi, njihovi vrtići i svi oni koji imaju svoje favorite da podijele objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže.

U izboru vrtića našao se i Dječji vrtić „Stribor“ iz Vinkovaca za kojega možete glasovati na spomenutoj Facebook stranici.

Cilj ovog izbora je na jednom mjestu okupiti i građanima prezentirati najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane.