24 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Dva zlata i tri pojedinačne nagrade za RK Ivan

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Jučer je u organizaciji Omladinski Rukometni klub “Perihel” Brčko održan 2. međunarodni rukometni turnir na kojem je sudjelovalo 16 ekipa iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije u kategorijama 2009. i 2011. godište.

Kategorija RK Ivan 2011. godište,  u grupnoj je fazi bila uspješnija od RK Valjeva (SRB), ORK Perihela II  (BIH) te RK Bijeljine (BIH). Prvo mjesto u skupini odvelo je RK IVAN u finalnu utakmicu protiv pobjednika druge skupine RK Gračanica (BIH).U finalnoj utakmici, nakon boljeg otvaranja, RK Gračanica je okrenula utakmicu u svoju korist te je 10 minuta prije kraja utakmice uz crveni karton RK Ivana imala vodstvo od 12:8, ali tada RK Ivan pokazuje veliki karakter i velikom serijom od 7:0 dolazi do velikog preokreta i osvaja naslov pobjednika turnira! Najboljim igračem turnira proglašen je Ante Niče, dok je najboljim vratarom proglašen Antun Valentić!

Kategorija 2009. do svog je naslova došla bez velikih problema. U grupnoj fazi bili su uspješniji od RK Drine (BIH), RK Bijeljine (BIH) te RK Gračanice (BIH). U finalnoj utakmici, protivnik je bio mikanovački susjed RK Spačva Vinkovci, a rezultat je već na poluvremenu bio dvoznamenkast u korist RK Ivana. Na kraju pobjeda s velikom razlikom i zlato za RK Ivan u kategoriji 2009. godište. Najboljim igračem turnira proglašen je Lovrin Sušac.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno