DVD Komletinci najuspješnije na Zimskom kupu u Puli

0
443
Foto: Asim Čabaravdić

U organizaciji DVD-a i Područne vatrogasne zajednice Pule održan je 1. Zimski kup DVD-a Pule u brzom spajanju usisnog voda. Brzo spajanje usisnog voda predstavlja jednu od temeljnih vještina koju treba dobro savladati svaki vatrogasac operativac prije gašenja požara, a natjecanje je okupilo devet vatrogasnih ekipa. Među njima je bila i ekipa iz Komletinaca koja je bila najuspješnija.

Predsjednik DVD-a Pule Petar Znahor rekao je kako se nada da će natjecanje postati tradicionalno i privlačiti sve više ekipa iz Istre i drugih županija. Istaknuo je i kako s pulskim vatrogascima DVD Komletinci vrlo uspješno surađuje još od 2010. godine te kako se nada da ih takva suradnja očekuje i u budućnosti.

U muškoj kategoriji, klasa A, prvo i drugo mjesto osvojile su ekipe iz DVD-a Komletinci, treće mjesto pripalo je ekipi DVD-a Pule, četvrto DVD-u Svetvinčenta, peto Marčancima i šesto Vodnjancima. U klasi B prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Medulina, a drugo DVD-u Fažana. U ženskoj kategoriji, u klasi A prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Vodnjana, a u klasi B ekipa DVD-a Marčane.