27 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Dvije medalje za AKOSI Vinkovci na CRO OPENU

Više od autora

- vl promo-

Na dvodnevnom pojedinačnom atletskom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom, a u sklopu kojeg je održano i međunarodno natjecanje CRO OPEN, u Splitu su, 12. i 13. svibnja, nastupili i članovi AKOSI Vinkovci.

Izniman uspjeh postigla je Eva Blažević, postavivši novi državni rekord od 12,45 metara u disciplini bacanja koplja 600 g u kategoriji F56. Također, Eva je zauzela i odlično drugo mjesto na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske u spojenim kategorijama F54, F55, F56 i F57, a u sklopu međunarodnog natjecanja, osvojila je i treće mjesto za Vinkovce u koje se vraća s dvije medalje. Nove osobne i klupske rekorda, Eva je postavila nastupom u disciplinama bacanja kugle 3 kg i diska 1 kg.

Na natjecanju je popravio osobne i klupske rekorde atletičar Tomislav Šarac u disciplinama bacanja koplja 600 g, kugle 4 kg i diska 1 kg u kategoriji F40.

Sljedeće natjecanje koje čeka članove AKOSI-ja, a na kojem će nastupiti s reprezentacijom Hrvatske za osobe s invaliditetom, ono je u Kragujevcu u Srbiji u razdoblju od 25. do 27. svibnja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno