Foto: Dallas promo
Riječki glazbeni projekt Atmospheric nakon zadnjeg singla, odlične obrade hita grupe Xenia “Iznenadi me”, u kojem su vokalno ugostili riječku glazbenicu Mirnu Škrgatić, predstavlja nam novu pjesmu “Dvije sjene”. Njihov već prepoznatiljivi electro-pop zvuk, koji je baza njihovog stvaranja, prisutan je i u novome singlu čije stihove, glazbu i aranžman potpisuje Lado Bartoniček, a izvodi ju zajedno s Martinom Majerle.
Pjesma je ljubavna priča, metaforički prikazana kroz dvije sjene i odlično upotpunjena aranžmanom i karaterističnim glazbenim izričajem koju nosi Atmospheric. Upravo zbog toga tekst i glazba čine odličnu koheziju koja spotom i vizualno dolazi do izražaja. Idejni začetnik i redatelj Lado Bartoniček stoji iza realizacije i ovog video spota, a o “Dvije sjene” kaže kako je to “Pjesma kojom otvaramo 2020. godinu!”
Autor, multiinstrumentalist i glavni kreativac, Lado Bartoniček potpisuje glazbu, tekst i aranžman, a u izvedbi mu se vokalno pridružuje Martina Majerle. Osebujnu koreografiju u video spotu otplesala je Esta Matković.