17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 25. rujna 2023.

Dvoje Vinkovčana u novoj sezoni Života na vagi

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

U šestoj sezoni Života na vagi koja starta 26. rujna u 21.15 sati na RTL Televiziji, boje Slavonije branit će dvoje Vinkovčana.

Tridesetdvogodišnja Ivana Radoš Kruškić majka je četvorice sinova, po zanimanju je čistačica i ima 113 kilograma. Počela se debljati tijekom prve trudnoće .

Izvor: RTL

„Zbog svoje djece i zdravlja prijavila sam se u ‘Život na vagi’. Moja su mi djeca najvažnija“, kaže dodajući da podršku i motivaciju za zdravi život uživa od svojih ukućana. „Najveća su mi podrška moja djeca, muž, sestra, mama, brat, svekar, svekrva, prijatelji, kumovi, svi! Naravno da bi oni voljeli da pobijedim“, dodaje naša sugrađanka.

Dalibor Kujundžić ima 24 godine, student je ekonomije na osječkom fakultetu i ima 159 kilograma.

Izvor: RTL

„Obitelj mi je oduvijek velika podrška i svakodnevna motivacija. Potiču me jer se sjećaju razdoblja kada sam bio mršav, sportaš i u kondiciji i sigurno im smeta vidjeti me s ovoliko kilograma viška. Oni su definitivno jedan od razloga što sam poslao prijavnicu za ‘Život na vagi’“, kaže Dalibor kojem je prvotni cilj vlastito zdravlje, ali podrška njegovih, u ovom nadasve karakternom pothvatu gubljenja kilograma, itekako dobro dođe, posebice u trenucima kada zakaže voljni faktor i zaprijeti želja za odustajanjem.

Nova sezona jednog od najgledanijih novijih TV projekata snimana je u Gorskom Kotaru, a naselje Gerovo natjecateljima je priuštilo do sada najveću izolaciju, bez dodira s vanjskim svijetom, mobitela, televizora, isključivo s jedinim fokusom, pobijediti samog sebe, pomaknuti vlastite granice, ostati zdrav i postići željeni rezultat.

Izvor: RTL

„Ove nas sezone čeka surovi Gorski kotar, natjecatelji koji su došli s golemim teretom, koji smo im zajedničkim snagama pomogli skidati, sloj po sloj. Predugo su odgađali život i tu su došli možda po svoju posljednju šansu. Vrlo su svjesni sebe i situacije u kojoj se nalaze i probijali su svoje granice od samog početka. Puno je tu emocija i neočekivanih obrata i veliki je to šok za sve njih. Pripremite maramice, svima će nam trebati!“ najavilo je zaštitno lice ‘Života na vagi’ Marijana Batinić.

Treneri su Maja Ćustić i Edin Mehmedović.

Držimo palčeve našim Vinkovčanima da ostvare zacrtani rezultat!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno