3 C
Vinkovci
Subota, 20. travnja 2024.

Ekipa Tri mušketira osvojila povratnički turnir na Banji

Više od autora

- vl promo-

Nakon nekoliko godina stanke, turnir u nogometu na pijesku vratio se na Banju. Glavni organizatori događaja bili su MNK Vinkovci i Beach Bar Banja, a gledatelji su mogli uživati u pregršt dobrih poteza i golova.

Turnir se igrao u formatu 3 na 3, što najviše odgovara dimenzijama terena. Kotizacija je iznosila 20 kuna po igraču, a na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je 17 ekipa, odnosno 60ak igrača. Organizatori turnira zadovoljni su odazivom i cjelokupnim ozračjem tijekom turnira.

Pobjednička ekipa

Josip Haluška, Josip Antunović i Tin Marko Jurić igrali su za pobjedničku ekipu Tri mušketira, a u finalnom dvoboju bili su bolji od ekipe Somovi s Banje rezultatom 2:0, a za drugoplasiranu ekipu nastupali su Matej Cindrić, Matej Živocki i Jakov Jurišić. Treću poziciju zajedno je osvojio trio Miran Lukadinović, Karlo Dumančić i Robert Kregar, koji su nastupali pod imenom 2+1 gratis.


Povratnički turnir nogometa na pijesku donio je dašak sambe na poznato vinkovačko kupalište, a nadajmo se kako će se i iduće godine ovo natjecanje održati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno