Eko edukacije

Gradu Vinkovci odobren je projekt „Eko – edukacije“ koji je sufinanciran iz Kohezijskog fonda, a u okviru javnog poziva Ministarstva zaštite okoliša i energetike „Provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom”.

Provedba  Programa izobrazbe – informativne aktivnosti o održivom gospodarenju  otpadom u okviru Operativnog programa “Konkurentnosti i kohezija”. Sporazum o udruživanju u dokazu projekta suučesnicima i općinama Nuštar i Jarmina.

Raspored tribina Eko Edukacije

Pozivamo vas na edukacijsku tribinu o održivom gospodarenju otpadom koja će se održati 14. studenog u 11 sati u Velikoj vijećnici grada Vinkovaca!

Pozivamo vas na edukacijsku tribinu o održivom gospodarenju otpadom koja će se održati 26. studenog u 11 sati u Vijećnici općine Nuštar!

Pozivamo vas na edukacijsku tribinu o održivom gospodarenju otpadom koja će se održati 10. prosinca u 11 sati u Vijećnici općine Jarmina!

Tribine se održavaju unutar projekta “Eko – edukacije” čiji je nositelj grad Vinkovci. Ukupna vrijednost projekta je 1.089.256,98 kuna, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. Za više informacija o EU fondovima posjetite web stranicu strukturnifondovi.hr