Foto: Twilight promotion
U petak 2. listopada će se na terasi popularnog zagrebačkog Boogaloo Cluba održati koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika povodom njegovog rođendana koji je 21.9. i koji bi ove godine napunio  šezdest i dvije godine, a nedavno, 18.9. je bila i osamnesta godišnjica smrti Margite Stefanović. Opus rada grupe EKV će izvesti jedan od najboljih hrvatskih gitarista Zoran Stojanović – Kizo, poznat po svojim bandovima Haousepainters i Veliki bjeli slon i po tome što je svirao sa Zabranjenim pušenjem, Darkom Rundekom, a trenutno svira u Kawasaki 3P-u… Kizo također ima i svoj solo album “Brutalizer” na kojem se nalazi 11 odličnih instrumentalnih gitarističkih skladbi crossover stilova od metal, space, gothic rocka, plesnog blues-rocka, elektronskog i industrial rocka. 2018. je snimio i svoju prvu pjesmu pod imenom Kizo, odličan blues “Zašto skitaš”.
No, za ovu priču je najbitnije to što Kizo već dugi niz godina ima EKV tribute band i svirao je sa Margitom Stefanović – Magi, klavijatiristicom EKV-a, neke od njenih posljednjih koncerta, te će tu verziju koncerta odsvirati i sada uz pratnju klavijaturistice Emme i perkusionista. Inspiracija za takav koncert je proistekla iz serije koncerata koje su održali Milan Mladenović i Magi pred sam kraj grupe EKV 1994. godine .
Prije i nakon koncerta će se na velikom platnu vrtit video projekcija koncerata i video spotova grupe EKV, a nakon koncerta  će se nastaviti 80’s Party by Tomi Phantasma.
Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 35 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta te će se moći kupiti samo preko Entrio sustava. Broj ulaznica je limitiran!