19 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Elemental predstavlja pjesmu o snovima i putovanjima

Više od autora

- vl promo-


Elemental su spontano i prigodno zatvorili jedno poglavlje novim singlom i spotom. Pjesma Sanjam posljednji je singl koji nam donosi album Tijelo.

Album Tijelo dvostruki je album s 18 pjesama koji je Elemental izdao za vlastiti nakladničku kuću i kojim je proslavio svojih 18 godina postojanja. Album je pobrao mahom odlične recenzije i osvrte a osvojio je i nagradu Porin za Najbolji album alternativne i klupske glazbe, Najbolje likovno oblikovanje dok je  prvi singl s albuma, pjesma Goli i bosi odnijela titulu Pjesme godine.

No, vrijeme je da se jedna priča zatvori, kako bi se nova mogla stvarati.

Pjesma Sanjam govori o snovima i putovanjima, te bijegu u ‘neke udaljene svjetove’. Video spot koji prati pjesmu je pomalo personaliziran jer se u njemu, najvećim dijelom, pojavljuju kadrovi putovanja Mirele Priselac Remi.

U spotu se, tako, pojavljuju kadrovi iz raznih gradova i kontinenata pa će vas Sanjam odvesti u Cataniju, na Etnu, u Berlin, Amsterdam, London, Los Angeles, Santa Cruz, San Francisco, San Luis Obispo i Pariz, ali i daleko Indiju.

Redateljska palica prepuštena je u ruke Marka Milovca i C47film / Spotlight produkcijske kuće, s kojima Elemental surađuje već dugi niz godina, direktor fotografije videa ‘Sanjam’ je Ivan Zadro dok je za montažu zaslužan Slaven Jekauc.

S izlaskom spota za pjesmu ‘Sanjam’ bend najavljuje odlazak u studio, stvaranje novih pjesama i nekih novih priča. U 2018. godini Elemental slavi 20 godina, očekujte proslavu okruglog rođendana uz puno zanimljivih trenutaka kroz godinu, nove pjesme, nove spotove, puno koncerata ali i iznenađenja koja možete pratiti na Facebook stranici benda.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno