12 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Ema Markota najbolja natjecateljica do 14 godina na Čakovec Openu

Više od autora

- vl promo-

Čakovec je u subotu organizirao Zrinski Open, na kojemu je sudjelovalo 560 natjecatelja iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Latvije, Rumunjske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Bugarske. Svoje mjesto pronašli su i članovi Judo kluba Olimp i Judo kluba Vinkovci.

Olimp je pod vodstvom trenerice Blaženke Markote nastupio sa svojih sedam natjecatelja u uzrastima do 14 i 16 godina. U jakoj konkurenciji osvojene su po dvije zlatne i brončane medalje, ali i jedno srebro, kao i nagrada Eme Markote za najbolju natjecateljicu u kategoriji djevojčica do 14 godina. Upravo je Markota omogućila klubu jedno zlato, a drugo je osvojila Dora Kordić. Nika Potesak zauzela je drugu poziciju, a broncu oko vrata stavili su Filip Markota i Dea Smolčić. Također, Ana Vrus zauzela je peto, a Mateo Lovrić deveto mjesto.„Lijep početak nove natjecateljske sezone! Nastavljamo s treninzima i pripremama za sljedeća natjecanja iz kalendara Hrvatskog judo saveza. Čestitke svima!”, istaknuli su iz Judo kluba Olimp Vinkovci.

FOTO: Judo klub Olimp Vinkovci

Natjecatelji Judo kluba Vinkovci također su se istaknuli s odličnim rezultatima. Tako je Karlo Lovrić Jovanović osvojio zlatnu medalju, dok je Ivana Čikvari također završila na postolju osvojivši srebrno odličje. Blizu medalja bili su petoplasirani Ivano Pipunić, Mia Lara Cota i Lucija Lovrić Jovanović, ali ovoga puta malo je nedostajalo. Ivan Tomić natjecanje je završio na devetom mjestu, dok je Lukas Pipunić ovoga puta ostao bez plasmana. Vinkovčani su nastupili pod vodstvom trenerice Tatjane Lovrić Jovanović.

FOTO: Judo klub Vinkovci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno