Utorak je dan kada sam u večernjim satima emitirao emisiju “2 hours of pulp fiction (2 sata paklenog šunda)” u eteru Radio Vinkovaca u terminu od 21:00 do 23:00 sata. Posljednja je emitirana 10. ožujka a onda je zbog koronavirusa došlo do očekivane stanke, koja traje i danas. I trajat će do idućeg utorka 19. svibnja kada planiramo 1.058 izdanje te emisije posvećene filmu i glazbi.
Na žalost, nakon nešto više od dvije godine “2 hours of pulp fiction” ponovno neće ići u živo, a to znači da opet ostajemo bez intervjua i žive priče, već će se u tom terminu uglavnom emitirati glazba koja je pratila većinu (ili barem dio) vijesti postavljenih na portal Novosti.hr tijekom prethodnog tjedna.
I takva ostaje do daljnjeg, ili dok netko ne osjeti stvarnu potrebu za onim drukčijim, što se ne gleda i ne sluša u supertalentima i astranama. Ako će uopće… ikada… jer, koga to uopće zanima…
Kako god, trudit ću se na vrijeme postaviti playliste kako biste bili upoznati s onim što ćete utorkom navečer moći slušati.
Kad može škola na daljinu, a onda valja može i ovakva glazba, alternativa, kakvu je ova emisija oduvijek preferirala!!!